Akkurat nå er klokka i Guayaquil:



mandag 3. mars 2008

Bursdagsfeiring!

Lørdagskveld var alle voluntørene invitert på bursdag. Lilly, en spansklærer av de skjeldne, fylte år. Hun er en som sagt en sjelden dame, og lager nok av liv rundt seg. Type energisk er vel ordet. Og hun liker oss voluntører. Bruker mye av tiden sin sammen med oss, øver å prate, tar med på kor, ut å handler, inviterer med i kirka, og i går på bursdag. Eksempel på et stort hjerte: til jul hadde hun invitert alle voluntørene hjem på julefeiring. Hjem det vil si; fint hus hvor mor og tre ugifte søstre bor sammen. En morsom sammensetning!

Tilbake til bursdagsfeiringen. Det begynte som en koselig og rolig samling. Som tiden gikk ble vi introdusert til div fingermat og så begynte lekene. Stollek, danselek,pinjata og en lang stagedive. Ikke nok med at varmen steg med at vi lekte, men stadig seg det flere og flere folk inn. Både venner og ukjente:)

En stor kveld for en stor dame! Og gutta stakk av med seieren på gave: rosebuketten på bildet. Jepp!

_kristian


Kveldens hatt: Johan

4 kommentarer:

Paul Andreas sa...

Bursdag er gøy. Pinjata er også gøy.
Høres ut som om du har det gøy.

Silje Martine sa...

Tusen takk, ja Sør Amerika er slett ikke verst. Så spennende at du har begynt å jobbe ut i felten, spansken kommer seg nok mer og mer, gjør det for meg, må jo prate spansk med ganske mange for å kommunisere, så det er fint. Jeg forstår det meste somregel, og klarer somregel å kommunisere, men har ikke akkurat hatt noe særlig formell opplæring, så grammatikken er litt så som så, men den begynner å komme litt den og.
Litt anderledes å være i Argentina, mye mer europeisk og litt kaldere kultur enn Peru. Mer vestlig, men fint det og. Gøy å lese om hva dere driver med, virker som det er et bra opplegg :)

saludos de Argentina

Anonym sa...

Johan. Den t-skjorte der er min! Og jeg glemte Barca-troya i Ecuador. Kommer dere over en ekste en er det bare a ta den med til Norge. Gutta koser seg i Brasil. Skal pa kamp pa Maracana i kveld. Blir stort! Haper dere fortsatt har det bra. Hils Lilly og si gratulerer!

Love from Jonna og Anders

Anonym sa...

bursdag i ecuador høres gøy ut!!!

gå for ho kristian!!! ;)